Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Autobusové nádraží v Třebíči čekají změny

/
/
/
2514 Zobrazení



Radnice v Třebíči převzala do správy autobusové nádraží od března letošního roku. Nový návštěvní řád zakazuje konzumaci alkoholu, kouření, polehávání po lavičkách. Cílem je zamezit nepřizpůsobivým lidem chování, kterým obtěžují cestující. 


V plánu je rekonstrukce toalet, nové uspořádání míst k sezení a také celkové zvelebení vnitřních prostor. Přibude nová čekárna pro rodinu, tzv. family point. Rodiče zde budou mít klidné zázemí pro sebe i pro své děti. Místnost bude vybavena hračkami, ale také zařízením pro ohřátí jídel pro děti.

Autobusové nádraží v Třebíči

I pro mládež připravuje město zázemí. Ve spolupráci se sdružením Kadet připravuje student point. Mladí lidé zde budou mít možnost uvařit si čaj a kávu, posedět si v příjemném prostředí při čekání na autobus a k dispozici budou notebooky.

Hala autobusového nádraží bude nadále přístupná ve všední dny od 5.00 do 19.00. V sobotu, v neděli a ve státem uznané svátky pak od 12.00 do 18.00.

  • Facebook
  • Twitter