Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Argema a Kern zahrají v Havlíčkově Brodě

/
/
/
2680 Zobrazení



Kulturní dům Ostrov Havlíčkův Brod pořádá v pátek 4. května od 20.00 dvojkoncert, na kterém zahrají hudební legendy Argema a Kern.


Je to neuvěřitelné, že skupina Argema z Uherského Hradiště byla založena v roce 1982 a brněnská kapela Kern dokonce o rok dříve. Argema během své existence několikrát změnila sestavu a v současné době hraje ve složení: Josef Pavka – bicí, Ivoš Ledabyl – kytara, Kamil Hanáček – baskytara, Daniel Škrášek – klávesy a Jaromír Hnilica – zpěv. Skupina Kern také zaznamenala změny od svého vzniku a nyní má tuto sestavu: Iva Pospíšilková – baskytara a zpěv, Karel Vodička – bicí, Sláva Karásek – kytara, Robi Křupka – sólová kytara a Michal Konečný – zpěv.

Pořadatel KD Ostrov vyhlašuje soutěž o dvě vstupenky.

Kern

Soutěžní otázka zní: „Podle čeho vznikl název skupiny Argema?
 Správnou odpověď pošlete do čtvrtka 3. května do 15.00 na mailovou adresu hudbasoutez@seznam.cz. Uveďte své jméno včetně mobilního čísla pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter