Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Adapta díky Burze filantropie bude slyšet

/
/
/
830 Zobrazení



Odlehčovací služba Adapta Oblastní charity Jihlava se zúčastnila veřejného hlasování 2. ročníku Burzy filantropie, kde skončila na krásném druhém místě. Její projekt nazvaný Chceme být slyšet, který dělá z uživatelů služby opravdové STAR, protože jim umožní pořídit profesionální zvukovou techniku na jejich taneční a divadelní představení, oslovil i donátory a ti ho podpořili částkou 37 tisíc korun.

„Máme obrovskou radost, že jsme v konkurenci opravdu silných projektů uspěli. Rádi bychom se se všemi podělili a poděkovali za podporu, kterou Adaptě dlouhodobě projevují, proto srdečně zveme na naše příští vystoupení. Stačí sledovat naše webové nebo facebookové stránky, kde budeme o připravovaných akcích informovat,“ zve Jana Nagyová, vedoucí služby.

Adapta je tady pro ty, kteří se nepřetržitě starají 24 hodin o lidi s handicapem. Nabízí terénní, ambulantní a nově i pobytovou formu služby. Její uživatele jsou ve věku 7 – 64 let mají mentální, kombinované nebo tělesné postižení. Sídlí v Jihlavě na Mahenově ulici.

Burza filantropie dává možnost prezentace jak neziskovým organizacím, tak zúčastněným donátorům. Jejím cílem je nejen přímá podpora přihlášených projektů, ale také navázání kontaktů, které často vyústí i v další spolupráci neziskových organizací a firem.

„Burze filantropie je nejen transparentním nástrojem podpory neziskových projektů, ale také platformou pro setkání a spolupráci neziskových organizací, firem a zástupců podnikatelské sféry a veřejné správy. V neposlední řadě je také společenskou akcí, k jejíž účasti je zvána i veřejnost,“ dodává Zuzana Pěchotová, předsedkyně pořádajícího spolku KOUS Vysočina.

 

  • Facebook
  • Twitter