Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladí tanečníci z jihlavského Elvisu v Karlových Varech

/
/
/
1364 Zobrazení



Mistrovství České republiky v akrobatickém rokenrolu pro kategorii Žáci, Junioři a nejvyšší kategorii A se konalo v sobotu 5. května v Karlových Varech. Kromě tohoto šampionátu se zde konal pohárový závod pro kategorii C a kategorie dívčích formací. Rokenrolový klub Elvis Jihlava vyslal do bojů svá želízka a ze západu Čech se vrátil s několika cennými kovy.


V žákovské kategorii se poprvé ve velkém finále představil mladý pár Ondřej KadlecLucie Procházková, který se radoval z pátého místa. Zkušenější kolegové Filip Šandera s Gabrielou Kloudovou pomýšleli už před startem soutěže na umístění mezi prvními třemi páry. Finálovou sestavu předvedli tanečníci s vysokým nasazením a právem se tak stali prvními vicemistry České republiky v kategorii Žáci.

Vítězná formace Starlet v nejmladší dětské kategorii malých dívčích formací.

Dva páry zastupovaly Jihlavu také v kategorii Junior. Šestým nejlepším párem České republiky se stal pár Marek ŠpejtekAnna Machovcová. Daniel Menšík s Nelou Šedovou obsadili nepopulární bramborovou pozici, která pro tanečníky byla zklamáním, ale zároveň odstartovala větší odhodlání získat cenné kovy na příštích soutěžích.

Parta jihlavských tanečníků, která na Mistrovství České republiky obsadila finálová umístění.

 

 

 

V nejvyšší kategorii A se tentokrát nepředstavili mistři České republiky pro loňský rok Vilibald Prokop a Lucie Mašková kvůli zdravotním komplikacím partnerky.

Malá dívčí formace děti Starlet se opět radovala ze stupínku nejvyššího. Malé naděje jihlavského Elvisu tak nahrazují své starší kamarádky z formace Skittles, které loni vyhrály v dětské kategorii všechny soutěže. Tentokrát obsadily dívky z formace Skittles mezi juniorkami už po čtvrté v řadě stříbrnou příčku.

 

 

 

 

 

 

 

  • Facebook
  • Twitter